Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Jun-2009 07:35 Email | Share | Bookmark
Hantaran Golden White by Fondan

 
 
 
 
 
Ada ka USB cable kene geget tikus....pelik2..mana dtg tkus daa...


Ini pestime time terima order cupcake hantaran yg fully guna fondan...
Order ni dr my regular customer SAFA @ TTDI utk hantaran majlis pertunangan adik dia...
Memula safa kata nak kaler silver & white...teman pun dah berkira2, mana la nak dptkan kaler silver tu yerk....than seminggu sblm nak amik tu, safa sms..kaler dah tuko..kaler golden white plak...dah tu dia kata, kalo x dpt kaler gold tu, akak bantai jer la kaler oren ngan coklat... heheh...safa..safa...

Dan ini ler hasilnyer......roses2 tu teman gentel 3 ari sblm pacak ateh cuppies...sbb nak kasik dia keras...teman buat bunga2 nih, fully dr fondan...x campo segala gump2 tu...jadik w/p nmpk keras, kalo geget...manis mcm gula2...

so...layannnnnnnnnnnnnnnnnn....






Terima kasih byk2 pada safa yg memberi kepercayaan pada teman utk menerai2 cuppies hantaran cenggini.....w/p x secantik pro2 tu...janji Safa puas hati...syum lebor Mak yong nih bila tgk cuppies nya....cantik sgt katanya... (kembang jap teman...heheheh)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net