Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 3-Apr-2009 07:33 Email | Share | Bookmark
Small Brownies Untuk Cikgu Ana

 
 
 
 
Satu hari dlm minggu lepas....ngah teman drive smbil khayal layan lagu Anuar Zain tetiba hp berbunyikkk...
"Assalamuaikum...Alo!!..Mar...Meen...ni akak dr roszan.fp...akak nak order brownies yg mcm along kasik kat classmate dia tuuu..bleh x??...nak bg anak murid nih..."

Bleh..bleh..kata teman ngan konfiden..mcm kenal jerk...(padahal blurr)...cikgu ka nih???...

A ah la...ok..nnti akak confirm balik...

Teman pun trus drive gi restoran nak beli yong tau fu....smbil tggu yong tau fu siap...terpikio...ni KakRoszana yg ada dragon fruit kat lama umah dia kaaa...trus teman sms dia..tya..."ni cikgu ana yg ada pokok naga tu ka?"...

Kak Ana reply "he..he..." (itu jer dia jawab)...

Finally...Cikgu Ana order 200biji brownies kenit ni...nak bg anak2 murid dia...kata KakAna...dia share ngan cikgu2 lain...

Dan berjumpa2an la kami kat Khulafa Sek.7 ari senin lepas....1st time jumpa KakAna & adik dia...mcm dah kenal lama....borak x hengat...



Dan sebagai souvenir utk KakAna...teman kasik ler cuppies bunga biru nih utk KakAna rasa.....buah tgn utk pertemuan pertama la tu...


Dpt. sms dr KakAna 1/2 jam kemudian :-
"Mar, cupcake u sedap...not too sweet..just nice..diakui oleh adik akak...tq"

**Terima kasih yer KakAna...sbb sudi order dr teman ni ha....ada pape nnti, calling2 yer..."


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net