Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Mar-2009 06:20 Email | Share | Bookmark
Bingkisan untuk merisik

 
 
 
 
 
 
 
 
PROMOSI BIRTHDAY BROWNIES MASIH BERJALAN SEHINGGA PENGHUJUNG MARCH
NOTA PENTING : SELF COLLECTION @ SHAH ALAM OR DATARAN ARA DAMANSARA, P.JAYA.



Walaupun byk gambo yg terdahulu menunggu Q untuk posting, gambo2 ni potong barisan daaa...sbb memenuhi hajat tuan pya kek2 ni utk cepat posting dlm FP or blog teman.

Ni semua adalah order dari Farizah @ SUK...last weekend...untuk bingkisan majlis merisik sahabat baiknya katanya...untung dpt sahabat mcm farizah ni kan...farizah x tetapkan tema or kaler apa2 pun..sumer serah pada teman...teman bantai ler kaler purple nih, sbb terguda tgk pepel yg AimiJalina A.K.A Kamalina buat tu... thanks yer aimi sbb sudi share cmner nak mixed color tu...

Terima Kasih byk2 yer Farizah...sbb sudi order dr akak ni ha...len kali jgn segan2 nak order dr akak yer..

CMC berkaler purple...


Dlm kotak with purple ribbon




Marble Cheese Brownies with fresh Strawberry




Yang ni Kek Bunga Rampai A.K.A Kek Kelapa...(resipi ada kat link sblh yer...)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net