Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Jan-2009 01:59 Email | Share | Bookmark
My 1st Year FP Birthday..

 
 
 
 
 
 
Assalamualaikum..

Pejam-celik2, dah setahun teman berFP nih...dan setahun juga ler teman mengenal dunia FP...memula hanya nak carik resipi nak buat kuih lapis, terus teman terjebak di dunia ni...teman ni dulu x reti la nak buat segala kuih bagai, yg teman tau, buat cekodok...dan melalui dunia FP ni lah akhirnya, w/pun x la terer masak, tp bleh la nak hidang suh org lain menjamu selera...

Dan yang pentingnya, selepas setahun teman belajar dunia baking melalui FP & blog2 bakery, teman dah bleh dapat duit poket dari hobi baru ini...Alhamdulillah..syukur dgn limpah kurnianya...

Terima kasih yg tidak terhingga kepada semua sifu2 & teman2 FP yg x lokek idea dan ilmu dlm berkongsi ilmu dapur ini...jasa anda semua, x mampu teman nak membalasnya...semoga Allah memberi ganjaran kepada anda semua...

Kepada kastemer2 teman, yg sudi merasa hasil air tangan teman, yg memberi kepercayaan kepada teman, teman ucapkan ribuan terima kasih....mmmuahhhh...sayang anda semua!!

>>Panjangnya teman membebel ari nih...lebih org menang award lak


Ini kek permintaan dr my hubby utk dihadiahkan kepada anak buahnya SITI SARAH AISYAH yg melangsungkan pertunangannya semalam...krn kami berdua x dpt balik kg memeriahkan majlis, kami wakilkan kek ini sahaja...UTK SARAH, AYAH ANDAK & MAK ANDAK UCAPKAN SELAMAT BERTUNANG..SEMOGA DPT MENJEJAK KE ALAM RUMAH TANGGA TANPA ADA HALANGAN..!!


Chocolate moist cake ni mola2 teman nak deco ngan black roses, tp along kata, kek majlis tunang buat la kaler2 ceria...x kan sumer itam kot...trus x jadi teman nak meneruskan hajat ati teman..ikut jer la...tp teman x puas ati bab tulisan atas kek tu...burukkkkkkkk!!!!



Ini cupcakes minggu lepas...tempahan dr kakak teman utk majlis marhaban kat umah dia....moist chocolate cake & vanilla butter cake.....sempoi jerk...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net