Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Jan-2009 04:30 Email | Share | Bookmark
Brownies birthday for Fafau's hubby

 
 
 
 
 
Sebelum hari berlalu pergi dgn lebih jauh meninggalkan tarikh 20 Jan, baik teman posting dulu brownies besday nih...

My 1st besday brownies nih ditempah khas oleh Nurul untuk besday asbennya...kata nurul "suami saya x makan kek2 ni, dia suka kek chiffon pandan jer, brownies ni pun saya kot yg makan banyak" muahaha..

Jadinya nurul order gak kek chiffon pandan sekali...tp teman bleh lupa nak ambik gambo...x per, kata nurul, besday boy tu makan dulu kek sifon, blum pape dah ngap...

Thank you ye nurul for your repating order...ari tu nurul ni order cuppies annivesary & berROLL2 sroll dr teman...thank you sekali lagikk...mmmuuuaaaahhhh...dpt gaji kang kita makan lak kat Germany Deli tu yerr...






Ini ler kek ciffon pandan yg nurul order bersama2 brownies kat ateh nih...sbb teman x sempat nak nagmbik gambo ri tu, dgn muka x malunya, teman mintak nurul forward gambo yg dia ambik...bese la..teman nak wat promotion...


Nak resipi kek ciffon nih kat SINI

Nota kaki : best ooo kawan ngan nurul nih...

Nota kaki 2 : Malunye bila nurul & fara kata teman awet muda gelak gulin2 + kembang kuncup idung akak nih dah byk kudut dik oiii..muuahaha..utk MaDiha...x yah ler mntk ilmu awet muda tu...mmg x der nyer...semua teman blasah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net