Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Dec-2008 02:19 Email | Share | Bookmark
BEN-10 UTK MAJLIS BERKHATAN

 
 
 
 
MY FIRST 2 TIER CAKE..
Quote:
Seriau teman nak ambik order nih tau...yang customer lak bg dorongan, kata teman mesti boleh pya..so teman sahut ler cabaran nih...
Itu blum kek kahwin, baru kek utk budak nak khatan...teman dah ketor Kak Ham (cust. teman) ni order kek ni utk anaknyer yg nak disunat. Majlisnya Ahad lepas..mulanyer teman pun heran gak, apsal ler kek utk berkhatan nak kene 2 tingkat..teman suggest wat kek besor & lebor, dia x nak gak...nak 2 tinggkat sbb nak kene sama tggi ngan bunga pahar tu...OOOOOOOO...baru ler teman paham...
Tp teman dah kabo, teman bukan pro so kene ler terima hasil deco teman yg ala2 jer nih yer...kata Kak Ham, janji ada gambo BEN10

Gambo yg siap pacak tiang x der, sbb Kak Ham pacak sendiri kat umah..teman x dpt nak memenuhi jemputan kenduri sbb ada hal..sori yer Kak Ham...& terima kasih bebanyak sbb sudi order dr teman..

p/s : kek sponge utk kek ini ler yg teman smpi msg KakAmal memlm buta sbb kek kecut.. kene ler buat semula ikut tips yg Kak Amal kasik TQ kak amal!!





Quote:
Rasanyer, roses teman ni ada la improvement...kalo tgk roses dedulu masa mula2 pegang nozzle, tergelak besor teman


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL ADHA@KORBAN..
"Berhati2 di jalan raya...korbanlah dgn haiwan ternakan, jangan korbankan nyawa anda.."





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net