Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Aug-2008 03:10 Email | Share | Bookmark
Sama tapi tak serupa

 
 
Quote:
Along : umi masak apa tu?
Umi : Masak murtabak megi?
Along : kenapa mcm telur dadar jer?
Umi : dah salut telur...mcm tu ler rupa dia?
Along : Sedap ker?
Umi : (Dah siap jegil mata....byk tya lak budak nih..) sedap lerrrrr...dah pi kemas meja...kita makan..


Gitu ler kalo teman buat bende pelik sket...dialog di atas adalah hanya secebis soal jawab tentang sama x serupa ini...teman letihhh nak menjawab....kdg2 teman buat x dengar jerrr....nnti senyap ler sendiri


So teman tempek gambo....ADA SAMA KA????

Mutabak mee segera..(sbb teman x guna maggi..teman guna cintan )


Telur dadar (nak sedap sket, sebut ler omelette )


Quote:
[b]Murtabak mee segera (4 keping)
Bahan :
2 paket mee segera (teman guna perisa ayam)
1 labu bawang besar (hiris nipis)
Sedikit daun bawang / sup (potong halus)
Lada hitam
4 biji telur

>Celur mee & tos
>Pukul telur & masukkan bawang, daun sup & sepeket perisa mee segera..kacau rata..
>Masukkan mee..kacau rata..
>Goreng spt telur dadar...(saiz ikut suke)
>Hidang dgn sos....

(Hidangan ini sesuai ketika bulan hampir gelap....(gaji blum dapat da.... )
[/b]

Teman melabun...
Quote:
Quote:
mariam > akak dah kasik splo bintang pd mariam tq yer sudi try resipi pau akak tu

zaiy > org lum siap idang dah datang wat perrr

aishah > test jgn x test..kat japan lg ler byk instant noodle..tp byk yg x halal lerrr

idamerpati > dialog sama ek??? igt anak kita jer yg byk tanya..

Rose > betul rose...ni kira mcm menu pucuk ubi ko...rupa x der, tp tang rasa bila cecah budu...fuhhhhhhhhh...terangkat beb!!!!

arabcelup@zaiy > so org dubai ni, kalo makan telur tahap jutawan la yerr

Pemancingikan > kalo ltk ikan puyu lg sedap kot pakcik

zira > udah byk sgt tanya bebudak tu zira oii..kdg2 smpi bingit telinga..tu yg kene jegil..bio mulut tu tutup sket

srsfeqah > bondo ni sodap kalo sekali sekalo, kalo selalu buleh botak kepalo

anir > elessssssss....mcm iyer jerrrrrr nak test...

rose > aciiiiiiiiiiiiiii...x sabar aku menunggumu dgn kebaya nyonya ketat mu itew

ciklinn > along mmg gitu...kdg2 dia boleh tya, umi makan timun or sayur tu rasa apa?? (sbb dia x mo mkn sayo

zaiy > wellllllllllll..................

umieaisyah > kome kalo nak bg torchlight bio yg terang sket..x pun trus bg spotlight...baru nmpk clear bln lain tu

rose > tadak2!!!!! hang kene pakai gak kebaya tu....aku x kira

Haniss > so dialog ni mmg dialog fofular kt dapur2 umah kita la ni yerrr

Ouled > Congrate pada anakmu...

Hajar > Satu lagikkkkkkkkkk

MamaFami > nak kasik clear ma

JO > mak aiiiiiiiiiiii.......perli baikkkkkkkkk pyaaa (ala2 DAFI )

kakamal > maggi n cintan x samo la kak...kilang lain2... rasa pun x samo...walau dr spesis yg samo dah nama pun sempoi, sy letak mana yg dan jerrr

dapurimpian > terlebih perasa tu kak...kene bg separuh jer perasa tu...& x yah letak garam lagik...kalo x mo masin...rasa dulu sblm goreng..kalo masin tambah ler telur...lagiiiiiiiiiiiii sedappppppp

shima > kira menu akak ni, menu hartawan london ni...tu yg tayang kt org london....megi ni kine wat stok..lam kabinet dapur dah mcm stor simpanan kilang megi...(saje nak bakor org london )

cek de sam > bebudak tgk rupa dulu....kalo pelik, mmg x mo jamah

Leelin >

wawa > nnti akak email yerrr...

maylique > lengloi....elesssssssssss...bdk tu saje nak amik ati jer tuuu weiiiiiii...kalo dah letak benda alah tu bagai, idok ler nama menu bulan gelap....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net