Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Jul-2008 04:08 Email | Share | Bookmark
FARA D'REZQI

 
 
 
 
 
 
For the first time, teman berjumpa dgn kawan yg teman kenal dr dunia siber ni...kerana hobi masak2 ni, menemukan teman dgn FARA ARIS gadis manis pengusaha jeli kelapa dari kajang..fara ni la antara komentar2 pertama teman semasa teman berjinak2 dgn dunia FP ini...
Teman kagum dgn gadis ini..cukup rajin menambah pendapatan utk memajukan dirinya..Fara ni career woman disamping mengusahakan jeli kelapa & kek secara home made..dgr cerita juga, dia ni guru kelas tuisyen...syabas fara...akak salute..
Dan mlm jumaat lepas, teman berkesempatan berjumpa adik manis ini sbb dia ada memesan tepung goreng berempah dr teman..diangkutnya juga mak & anak buah kembarnya yg comel itu....sayangnya kami x dpt nak bersembang lama, sbb teman tgglkan anak2 yg dah tdo kt umah..mmg ralat..dlm sekejap pun..meriah kami bersembang...

so teman buatkan juga buah tgn utk fara..GIANT CUPCAKE..(cupcake beso no teman x jual )...fara juga bg buah tgn pada teman JELI KELAPA yg sunnguh enak dan manis..ptt ler pelanggannya merata...untuk anda yg teringin makan jeli kelapa fara..sila kunjungi http://drezqi.blogspot.com utk pesanan yerrr....

Deco sempoi2 utk fara & familynya....





Ini ler Fara Aris tokey DREZQI...anak buahnya yg sorg tu menyorok malu2 bila teman nak ambik gambo...


Belen kek tu kami ler bedal...teman buat Butter Cake Orange...resipi spt Kek Butter belang tu cuma teman tambah perisa oren sahaja...

Ada yg berminat....hubungi teman di 012-926 5593
Hanya untuk anda yg berada di sekitar S.Alam, Subang Jaya & yang berdekatan dgnnya...(teman x lalu nak nganto jejauh )

Quote:
F&Z > sila2 ..jemput2 kak fazi

shima > shima nak kek beso wat ape??? x kan nak kawin kali ke2 kott akak leh bg kek splo tingkat siap bunga2 bagai..tp kek dummy jerr (amboiiiiiiii..kuo lagik biscotti papan aku tu yerkkk

lee lin > ko betoi la lee lin...kalo kepala fara wat jeli..fara guna kepala apa

dOd > buleh2...mau order bape ratus dOd???

hajar > bulehhhhhhhhhh..no problemmooooo...sapa2 nak jumpa teman ..ambik no dulu nooooooo

dapurimpian > selamat singgah yerrr...

Pemancing Ikan > org lelaki...andropous...x larat ler nak pantun pakcik...x reti

haniss > i pun pemalu gakkkkk...awwwwww!!!!

Ana > ok ana..aku bg cuppies giant, ko bg aku chiskek giant lak...amacam??? settttt

mamasya > tu la ma..blk mesia ma nak jumpa sifu2 jerr..bknnya nak jumpa kita yg ala2 nihhh

farah > len kali set time awal sket or weekend kaaaaa....br la kita leh pekena arabica coffee kt Mc'D tu smbil mkn jeli kelapa

Wak Kumis > wa manyak baik loooorrr wak...itu jasmeen mmg manyak baikkk ooooo...

Ana > aku nak carik gak acuan bola tuh

roylazim > bila la kakroy nak turun KL ni

rani > alamakkkkkkkkkk...teman lupa daaaa..hang kt canglun...igt mcm hang dok berjiran ngan ana jerr

aishah@ummiaqil > rajin yg ala2 jer esah... esah lg rajin msk kalo nak compare ngan akak

MamaFami > tidak sesedap kek mama kot

kamalina > betullll... x sangka lak, sembang2 kt FP leh berpanjangan smpi ke luar

kakamal > ni ngah congak2 ni kak..bila la nak wat rosemarry grill chicken tu...rosemerry pun x kenal nih


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net