Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 29-Jun-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Chocolate Sponge Cake

 
 
 
 
Order dari guru kelas anak teman..untuk dijamu pada anak muridnyer..so teman buatkan kek chocolate sponge & teman salut dgn fresh cream..bunga2 kecil saja dr buttercream...nak buat wlid flower x jadi..jd mcm gitu rupenyer...

Kek ni 2kg, mula teman nak buat guna square pan, tp anak2 teman ngengada, suh buat bentuk love..skema betul..sudah nya, kek tu tinggi sungguh hampir cecah kotak...

Apa2 pun...komen cikgu yati..kak, kek sedap..budak2 x puas makan...(ate..kalo udah x puas, order ler lagik )






Quote:
umieaisyah > garis2 tu mahe sbb sikat rongak laaa mmg susah nak carik kt mesia ni gaya deco mcm gtu..teman jer buleh buat...kome mana bulehhh

hajar > makbul ler hendak doa kome yer hajar...aminnnnnn....masuk ler order byk2 lepas ni

srsfeqah > mudah2an trus cergas feqah...x do la nak domam ko, poning ko, maleh ko

zaikulim >

jeff > bdk2 mmg suker kaler2

shima > alololololo..nak manjer2 ekkk..meh cni manja la sgt!!!!....(akan ku tayang lg kek2 krim ini spy kau terliurrrrrrrrrrrrrrrr

Sri Inai >

srsfeqah > camno la buleh kalahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! Jerman dah kono timpa BALAK

Noor > TQ noor

kak ida isk > toche2 kak..

cek de sam > toche2

chepah > tp idok ler secanggih decomu itu chek...jauh lg ler akak nak smpi tahap chek tu

bungamekar > tq sudi wat kunjungan balas yer...semoga silaturrahim trus terjalin & dipanjang2kan

Ummisyahir > InsyaAllah kak..selagi nyawa dikandung badan, sy akan beri yg terbaik pd lysa & along..lysa tuh dah mcm nyawa saya..kalo dia batuk sikit pun, sy dah gelabah & x boleh tdo..mmg risau abih..sbb kalo dmm, mmg melarat ler jd serius..pas tu bertapa la kt spital


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net