Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Jun-2008 01:33 Email | Share | Bookmark
MARBLE CHEESE CAKE WITH CHOCOLATE GANACHE & FRESH CREAM

 
 
 

Oven kembali beroperasi

Marble Chocolate cheese yang disaluti dengan chocolate ganache & dihiasi dengan fresh cream berikutan butter cream kehabisan stock...

Layannnnnnnnn....







srsfeqah > sodap la kot..se x mkn...org len yg mkn ghaso eiii sodap la kot..sobab den dah torai dulu sblm jual

Ouled kenitra > itik mano ado gigi...ekau jg wat temberang

Fazza Rinna > oven den mengganas kembali slps bercuti 2 minggu ekau nak blajo?? meh dtg s.alam..den anto ekau ke BAGUS

Wak Kumis > adik badik Parti Arcopal la ni...kempen dr rumah ke rumah..sasaran : suri rumah tidak bekerja...senjata : misai lenting ular sawa

kaktun@boxhouse > kita nak 4 beg..standby noooo...utk org kt umah sekalik..so mlm ni x yah msk dah..saveeeeeeeeeee

Rose > alaaaa..deco mcm akak ni x laku la utk hantaran x dimandang dek pengantin selekeh bebebo

aisyah > guna fresh cream lg senang la syah...bahan x byk..sng nak cuci tp x leh la nak deco bunga2 rose mcm syah buat tu...lg satu fresh cream ni, sedap & x muak

nor > tidoooooooooo jerrrrrrrrrrrrrrr udah2 ler tu weiiii...jom kita mkn ciskek ngan mnm kopi..nak??

Sri Inai > akak kt s.alam lerrr..moh ler dtg...bape biji nak??? ikut rege kengkwn jerr

umieaisyah > udah muka itam..kene ler pake bedok tebe sket, gencu pun kene ler pake meghoh2, baghu ler lawo...

kak ida isk > kono salut gak..tutup aurat

hajar > alaaa..deco teman ni deco org x kreatif...ala2 jerrr resipi tu awe2 teman dah tempek..ada kt thread sblh tu..teman pun cilok resipi mamazieza tu yg best member2 FP ni..sumer x kedekut ilmu...besor balasan kt akhirat nnti..InsyaAllah

Masriyah > time kasih yah…

Mr smells > sedappppppp

Abby > kene ler meriah sbb kek utk hepi2..kalo wat kek utk sedih2, kita wat kaler kelabu

Reen > aaaaa…x mahal pun..kek ni 1kg, akak jual RM35 jerrr…

Jeff > mkn kek sekali-sekala jer br best…pssttt..kalo gambo balaks yg ensem2, I pun suke tgk…

Shima > apo dibuek smpi longuh2 tuuuu???? Teruk no bunyiknyerrrrrrrr….URUSAN SERI PADUKA x abih lagi keee??? Nak blk mesia kerrrr???

Wak Kumis > kita sama2 doakan azue yer wak…Aminnn

MaDiHa > I wat fresh cream kalo utk customer yg dekat2 jer kak…tp x der trus cayo kecuali kalo kene matahari…

Haniss > dah sihat..suara jer lum kuo lagik…dah mcm sore itik serati jer ni…

Linda > kalo berkenan, kene cepat ler msk..kalo x mo msk..alaaaa..g je la restoran..order sajaaaaa…

Rosnita > Buttercream tu wat dr butter…fresh cream dr susu (ada jual dlm kotak, kita boleh trus putar & guna saje..tp x setahan butter la..tp rasa mmg sedappp)…kek tahniah tu sbb a’ein tu dpt msuk UITM this weekend…



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net