Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 05:24 Email | Share | Bookmark
SELAMAT HARI GURU

 
 
 
 
 
 
Setiap 16 Mei kita akan meraikan Hari Guru..seronok jd cikgu yerrr..ari nih mesti byk dpt hadiah dr anak murid..

Anak2 teman pun x ketinggalan..sebelum ni, bg hadiah or kad pd cikgu, smtime bunga (tp bunga plastik ler), tahun nih, sbb umi dorg nih konon dah boleh mendeco, bg ker cuppies bunga2 yg boleh dimakan..len dr yg len sket..

Petang semalam gelabah ler teman nak carik kotak2 kecik nak ltk cuppies nih..contact Cik Sue, kwn teman yg dah jadi tokey WALK CAFE tu, dia lak x der stok..adushhh..cmner nih blk nak singgah Bagus, sure x sempat..call hubby kot dia ada idea (dia kan ngah berehat2 kt umah tu)..hubby kata, dia try carik...so dgn tgn yg beranduh sebelah tuh, dia g Sri Muda, rupenyer ada 1 Bakery supplier br bkk di situ..fuhhh...selamat..

And ini ler hasilnyer...teman blasah jer deco tuh sbb dah penat sgt..teman x sanggup tido lewat..plg lewat jam 11..yg ni pun kul 11.30 br siap ngan berkemas sekalik..seb bek Along tolong cuci bekas2 cream tuh..kalo x, naya teman..TQ Along


Buat rose guna swirl jerrr...dah lama praktis br dpt bentuk cmnih..pya ler membelek CHEPAH pya kek, br dpt ..TQ chepah for the idea..



Pack 3 biji 1 kotak..along bwk 10 kotak..



Yang nih..utk guru kelas Adik lak...1 kotak beso + 3 kotak kecik..saje bg lebih, tkt anak murid ngendeng cikgu nnti..


UNTUK GURU2 DI SKS24, SRAI SEK. 19 & SKS20..TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA KERANA MENDIDIK ANAK2 TEMAN...JASA MU DIKENANG SEPANJANG HAYAT..

UNTUK BEKAS GURU2 KU...TERIMA KASIH YG TIDAK TERHINGGA ATAS DIDIKAN KALIAN
..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net