Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-May-2008 04:27 Email | Share | Bookmark
LAGI2 KEK..BKN KEK ANNIVERSARY TP KEK HARI IBU LAGIKK..

 
 
 
Anniversary tahun nih, x der nak berkek2 sb ahli rumah teman dah bosan makan kek jadik teman tayang ler kek yg teman buat utk mak teman hari tu..

Nama jer kek utk Embahnyerr, tp semua specification ikut cucu2 pya requirement..biase lerr mak teman mana nak makan kek2 berkrim nih..klu makan, dia kikis sumer krim tuh. mkn kek jerr

Nak cerite kek ni..teman sebenonyer plan nak wat bakul, carik pya carik nozzle dah lesap..kemana la neng ku selit..tah2 dia pi humban lam cik tong..adushhh..nak tya, dia blk cuti ke Surabaya la pulak..grrrr...

Akhirnyer teman sikat jer tepi kek tuh, sbb cream nipis, jd ler rongak2..hampeh tull..dah mood mendeco pun larik, teman maleh dah wat bunga2 bagai, teman pacak jer bunga wafle tuh..abih cerita





Dapat tagg dr MakLang Azie & FazzaRinna (bangga no dpt membuli teman yerr)
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

[b]7 things about my colour...

-Suka pendam perasaan tp bila dah meletop..fuhhhhhh…lebih dr volcano terbesar di dunia..

Suka tengok cerita Hindi tetapi hanya bila Shah Rukh Khan berlakun jerr, meleleh2 airmata w/pun dah 10X tengok, pas tu leh sampai mimpi2 SRK than siangnyer sampai x leh wat keje sbb tingatkan SRK..muahahahaha…(jiwang x??)..tp bkn hard core fan SRK mcm MamaFami…

Selalu lupe nama orang..kadang2 kawan2 yg hari2 jumpa pun leh lupa nama, dulu masa joint manufacturing company, sllu lupa nama staff down line..maklum dah ramai sesgt….sbb tu mmg x igt nama2 penyanyi or pelakun w/pun sllu tgk kt TV except SRK tu jer..kehkehkeh..

Berteman tp mesra dgn CinDian guy, bercinta bagai nak rak ngan Japanese guy, bertunang ngan Taiping guy tp kawin ngan Lambor Kanan guy ....(hubby teman nih my best fren..tempat mengadu..alih2 kawin lak..muahahaha)..ituler jodoh namanyerr..

Seorang yg komited dengan kerja dan tak suka tangguhkan kerja, sbb tu x suka klu staff or sesapa jer tangguhkan keje..sllu Along & Adik yg kene bebel sbb sllu tangguh bila suh mandi dok ralit sgt main game..grrrr…

Tak boleh kene panas, sejuk sgt pun x leh, x leh kene pressure & x leh kene marah sbb nnti migrain menyerang…(bkn Puteri Lilin yerr)..

Dari kecik masuk zaman anak dara sampai ler dah kawin, memang tak tau masak..tau goreng telur jer (tp family hubby kata, teman nyer rendang tok & soto sedap..kehkeh) ..start last year kene demam baking & cooking sbb terjebak dalam dunia fotopages.

Homework dah siap!!!!....fuhhh!!!!! legaaaaaaaa..puas ati ke cikgi2 maklang & rinna..
Nak tagg sapa ekk????jeng..jeng..
teman mood baik ri nih..so x mo tagg sesapa..selamatttttttttttt
[/b]

Teman melabun...
Quote:
Rinna > time kasih byk ler rinna for yr dedication tuhhh..terharunyerr dakuuuu

maklang > udoh ada yg nak kek, kene ler ghajin maklang..kalo idok tuh, x sio teman weii..ala..teman minat gtu2 jerr, x ler leh lwn MamaFami kalo bab industan tu ..jgn mare no mamafami

srsfeqah > ekau naik apo asik dok tertinggal yo nih..den yg nak ngicak kt ekau, nih terbalik lak

kamalina > jgn panggey makcik udoh lerrr..jauh ler umo dr kama..adushhhh..

shima > wei! wei!..minat gegitu jer tau..idok kesio teman nak larik2 pusing pokok tu dehhh

chepah > tag tuh dah merayo seantero dunia..kite gak yg dok terpacak kt cni
re : mahai dak edible tuh??

zaiy > mane pandei lagik..still try & error..idok ler sampei melekat dpn TV sbb mana de pelem SRK tayang lagi doh..hero2 hindi baru x bestttt..x menat akak..

umieaisyah > kalo koje nga akak, akak kene siapkan rotan

BigMomma > byk bende & koje..tu yg semedang lupe

Wak Kumis > Wak nak bg modal ka???

KakAnum > idok ler lawo maner pun..bese2 jer kak..

hajar> betoi2..kalo nak cuci cream kene masak ayo panas..kalo idok, jenuh ler menenyeh yerr..

masriyah > ada request, ghajun ler sket..kalo idok teman gantung jer mixer tuh

yullina > h/w ka???? adoiiii..la...teman br anto h/w mak lang ngan rinna tau..haiyaaaa...

jeff > ye ker leh bayang2..

fara > haiyaaaaa...itu mcm cantik ka..??rongak2 tuuuu..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net