Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Apr-2008 14:01 Email | Share | Bookmark
WEEKEND CAKES

 
 
Order dari anak2 utk dihadiahkan kepada ibunya..my weakness on nak buat coklat meleleh..apsal x leh turun cantik mcm yatt or zatidhati tuh..geram jerrr disebabkan whipped cream tu putih bebenor, pic pun, alahaiiii..betul2 menyakitkan hati..or teman yg tatau nak adjust


Yang nih, sengaja buat extra utk jamu maid teman yg penat mengemas rumah


Quote:
Teman melabun
tudungarab > tudung cantik2 tuh

ida isk > x ler secantik kek kak ida..tgn masih keras la kak..

nor > tang cream jer kot yg sedap sbb guna whipped cream..

fara > klu fara nak rasa, akak ada 1 tupperware lagik..nak? email akak yerr armadean@sreamyx.com. Kang akak riki2 rege pd my sis yer..

zaiy > x der kek pun, dia mmg dah rajin la zaiy..alhamdulillah..

marida > kene la i usaha lagi..chaiyuk2 utk teman

chepah > betul tu chepah..mmg menduga kesabaran..

roylazim > diri sendiri ler puji dulu wat self motivation

shima > buleh2!!! tp gaji tadak..upah mkn kek jerr nak????

madiha > bz ke?? bkn besday i la kak madiha besday mak pd kwn anak i..msh kecil2 lg tp ada inisiatif nak celebrate besday mak dorang..tp ayah dorang ler yg kasik duit


[b]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net