Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Apr-2008 02:58 Email | Share | Bookmark
RELA DENGAN PAKSA..

 
 
Quote:
Ketika teman gundah gulana dgn kes tempohari, ngan anak demam lagik, tetiba wife kwn lama teman call nak order kek..dah la fobia teman masih lum hilang lagik, nak last menet lak tuh..dia call kul 9.30 mlm, pas tuh nak amik kek keesokan hari sblm kul 12tghari..teman kata, x leh..x sempat lgpun teman keje, rumah kosong n x der sapa kt umah yg leh bg kek tuh..
Merayu2 ler kwn nih..mntk wat kek simple2 jer utk anak bujangnya umo 11 tahun..dia suh teman wat kek deco bola sejibik cam kek yg dah tayang sblm nih..
Teman penin gak..dah la, kotak yg sesuai dah abih (yg ada kotak besau tuk kek 2kg), lilin lak ada 9 btg..pun dia x kira, nak gak teman wat..teman pun dalam KETERPAKSAAN, kugagahi jua melawan rasa gundah gulana itu..hampir kul 10 stt baking, msk jer kek, trus ltk bwh kipas bio cpt sejuk n siap deco kul 12, tu pun dapo bersepah, x larat nak cuci (nmpk gaya tggu maid teman dtg keesokan hari utk cuci ler)..teman wat AFRICAN MARBLE KEK tp wat perisa coklat..tpping seperti yg diminta ler..BOLA BIRU


Alhamdulillah..feedback pun mengubat hati teman yg terluka ini
Deco sejibik..mcm tgk siaran ASTRO..(ulang banyak kali da...)




teman melabun
Quote:
madiha > smpi ari nih dorg msh lum fully recover, klu smpi next monday x baik juga, nmpk gaya kene anta hospital..maknya pun dah mula breakdown nih..
zaiy > terpaksa tu zaiy..klu bkn member, awal2 dah akan tolak..
MamaFami >mula dulu mmg x nak amik tempahan, tp bila dah ramai yg request, x kan kita nak bg free jer kan ma..cuma kes yg sat nih la, btl2 buat sy down..
masriyah > x cantik mana pun..very da simple..dah gitu naknyer..bg jer la..wat lebey2 kang, komplen lak
qamar > tackel Anuar Zain nak???dedulu akak nak gak tackle tp x berkesempatan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net