Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 31-Mar-2008 13:13 Email | Share | Bookmark
NIGHTMARE..

 
Quote:
Kenapa tajuknya begitu??? kerana kek dibwh itu...teman btl2 rasa down, flat..i felt like dilanggar steamroll..
Teman mmg nak citer kt cni utk share ngan kenkwn (kot la ada yg pernah mengalami bende cam teman nih)..1 lagik, teman x malu nak citer coz spy teman leh igt smpi bebila & dijadikan pengajaran..
Citernyer cenggini..teman dpt order nih dr sorg cikgu skolah anak along..dia nak kek 2kg, x mention kek apa2 pun tp dia nak 2 tire cake..teman kata teman x leh wat, teman leh wat kek biasa jer..fine, dia kata..so teman wat la 1 kg lapis bwh kek sponge coklat, atas songe vanilla..byk kali dah wat ngan resepi nih utk order yg lain & feedback dr cust. so far so good..
Teman pun deco simple jer, coz kek pun utk bdk2 dah teenagers & not specific boy or girl..& satu lagik teman charge murah jer..utk 2kg tuh RM50 jer..siap letak bluberry filling..
Than bila dah siap majlis, abis skolah anak buah teman (anak murid nih gak) inform cikgu komplen, kek teman x sesedap mana pun, dah tuh, dia x caya kek tuh 2 kg..klu 2 kg msti 2 tingkat, dia kata..
Teman btl2 rasa terduduk..sedih sesgt..kek tuh teman siap timbang bila dah siap deco..2.4kg..dia msh kata kek tuh 1kg jer..
Hubby teman suh teman pulangkan jer duit dia n applogize..(dia kan cust.) sbb kek teman x memenuhi his expectation..niat jer sedekah..so teman akan pulangkan duit dia..teman x kisah bab duit, klu x sdp inform ngan teman so teman leh betulkan, ini tidak siap announce kt bebudak..sedih tul teman..teman kesian pd anak teman nnti..kot kengkwn kutuk ker..(anak teman x skolah dah 2 ari sbb demam)..
Kengkawn ada ker experience cam nih?? teman btl2 rasa down..takut nak ambik order lagik..


Inile kek kontroversi tu..what do you think??


Quote:
teman melabun
shima & fara> thanks..akak masih rasa terkilan nih..sok lusa baik la kot...
mamasya>[/ iyer la mamasya..nih kan dugaan, br sket tuh..teman wat nih sbg pengajaran utk improvekan hasil kerja teman..tp yer la, teman nih insan yg lemah, rasa terngiang2 lak.
zaiy, shima > tq yer bg semangat kt akak..w/pun kita cuma knl kt alam maya jer, tp nasihat u all sungguh b'makna..tqvm
ficka > tq yer ficka..ngah carik semangat baru nih
shamayu > tu ler yg sedih sgt..x berbaloi sungguh..
RoyLazim > kakroy pun penah kene ker??? sian kita kan kakroy..takut nak amik order rasanya..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net