Want your
own Fotopage?








 
Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Feb-2008 04:05 Email | Share | Bookmark
KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH KEBANGSAAN SEKSYEN 20, SHAH ALAM

 
 
 
 
 
 
 
 
Hari ini Kejohanan sukan tahunan sekolah adik..adik ambik 1 bahagian jer- adik x boleh ambik byk bahagian sbb adik x boleh penat n panas..(actually lbh kpd sukaneka)..umi x dpt nak attend sbb x leh cuti, keje banyak, so ayah je yg take care adik..maklum, ayah kan leh cuti bila2 masa je..(Boss merangkap Kuli )..
At 10.30am, umi dpt call..
Umi : ello.. Ya..bang..
Ayah : Yang..adik br abis larik...
Umi : aa..so how's adik?
Ayah : Adik dpt 2nd place ni...
Umi : Ye ke???..alhamdulillah...kuat gak adik larik yer..
Ayah : Adik larik laju, tp kengkwn dia larik tembel jer...tu yg dpt n0.2 jer..
Umi..ooo..x per lah...at least adik adik have a much improvement kan??
Ayah : a'ah..ok, abg nak ambik pic dia ambik hadiah..


Dan inilah gambo2nyer..
1..2..MULA!!!!!


MASUK 1 GELUNG...

AIKSSS...DAH SMPI GARISAN PENAMAT KER???..MANA LEN2 GELUNG???

JASMEEN ALIYSSA!!...SAYA!!!!

THANK YOU SIR...

INI LER MEDAL YG ADIK DPT...CONGRATE ADIK....UMI SAYANGGGGGG ADIK...

Code:
In the next entry, umi akan cerita lebih panjang tentang adik..my ever dearest daugther..(tu pun klu byk free time nak mengadap PC nih..)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net