Jasmeen's fotopages

By: Jasmeen HomeDelight

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Aug-2010 02:23 Email | Share | | Bookmark
SALAM RAMADHAN

 



Salam Ramadhan & selamat berpuasa pada semua teman2 pelanggan JHD, juga pengunjung2 FB JHD...

Semoga puasa kita lebih diberkati dari puasa2 sebelum ini...


Salam sayang..
JHD & Co.
[i]


Friday, 6-Aug-2010 04:16 Email | Share | | Bookmark
Wedding Zamira Alieya @ Sek.3, Shah Alam

 
 
 
View all 9 photos...




Cupcake untuk hantaran pernikahan di Seksyen 3.








Wedding cake dgn bunga2 segar soft pink...(akkkk sukerrrrrrrrrrr roses nih)....
untuk majlis persandingan di Dewan Sultan Salahuddin, SUK, Shah Alam..



Kek2 ni semua ada lah order dr kakak pengantin Zam Aiza (online bakers gak)...sbb bz uruskan majlis adik, Zam order dr saya...takut juga nak amik order..coz baker ni kan, ada standard sndri...risau saya..

Pape pun...semua berjalan lancar...Alhamdulillah..

TQVM pd Zam, Alieya juga family ....
mnta halal & juga mohon maaf mana2 yg terkurang yer...



Monday, 2-Aug-2010 04:12 Email | Share | | Bookmark
Princess Cakes

 
 
 
View all 8 photos...
Kesukaan anak2 manis.....(kecuali anak saya kot...dorg mmg x layan kek doll kaler2 pink nih)..heheh

Saya ckup suke kalo dpt order utk buat Princess Cake nih...sonok mcm main pondok2 zaman kecik2 dulu....
buatkan baju doll....dandan rambut dia...(dulu kecik2 main doll kertas jerk..)..hehheh

Anak2 sekrg sgt bertuah...mama2 dorg sungguh memahami & sporting...

Dpt kek princess lagikkk...mau kembang hati anak2 nih...yer...


1- Order dr Zaidah @ UMW Shah Alam...
repeating order dr Zaidah...sblm ni zaidah order kek edible..kali kek doll plak...& lepas kek doll ni, zaidah order lg utk celebration di ofis...
TQVM yer zaidah...beri kepercayaan pd JHD...




Untuk kek zaidah nih,
Bottom : Japanese sofle cheese cake (2kg)
Skirt doll : Chocolate Indulgence



2- Order dr Yanti @ Cyberjaya....jauhkan??...x la jauh sbb yanti nak celebrate di Klang..so, otw balik klang, bleh sggh shah alam...
dua2 kek..Moist choc. cake...
Yanti nak Princes Pink..in da garden....





Thursday, 29-Jul-2010 07:23 Email | Share | | Bookmark
Nak saing Kak Rusnah...

 
 
Saja ja gatai masuk entry nih, sbb ternampk kakrus tayang roti peghancis dok sapu garlic butter..hehehe..

Saya buat garlic butter sndrik jerk....
guna bawang putih - ketuk2 jerk
butter or margerin
Lada Hitam - tumbuk kaso2
sket Mix herb.
>>Sapu kt roti, bako....
Ngap ngan sup krim cendawan (tin marii..)





Wednesday, 28-Jul-2010 03:41 Email | Share | | Bookmark
Gitar Kapok

 
 
 
View all 5 photos...
Walau pun dah ramai tgk gambo nih.....nak enterprame gak kt FP nih...sesaja ler tuko selera mata...ahaksss...



Agak2nyer, gitar Yuna tu ghoper ini x yerk???...errr...mcm ada sipi2 jer kan..kan...>?? muahahahha...sudehhh!!..perasaan sungguh!!!..



Buat kek stail C&P, sbb nak beli loyang x smpt..lg pun mahal ooo ini loyang gitar..bkn sslu pun org order kek cenggini..s, x berbaloi ler kalo beli loyang....kita pilih jalan selamat...heheheh..selamattttttttttttt...



Order dr Azalina (mntk maap dik, akk x igt adik dr mana..)...ni kek b'day bff2 nyerr...smbut reramai ngan kwn2 katanyer...syiokk nyerr..tingat masa ai remaja dulu u...hehehe...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net